Huid
De huid Kenniscentrum Dermatologie Slingeland Ziekenhuis.
Bij de huid horen ook de haren, de nagels, talgklieren en zweetklieren. De huid heeft meerdere functies.: de huid beschermt tegen verwondingen.; de huid beschermt tegen ziekteverwekkers, zonlicht en schadelijke stoffen.; De huid speelt een rol bij de aanmaak van vitamine D.;
Huid Huidarts.com.
Bij een droge huid zien schilferingen en barstjes ontstaan in de huid. Ook kan een droge huid erg jeuken. Na krabben kan er roodheid en eczeem ontstaan. Een droge huid moet je altijd behandelen omdat er dan gemakkelijk huidinfecties kunnen optreden.
Opbouw van de huid huidhuis.nl.
Daarnaast kun je met je nagels het lichaam versieren, bijvoorbeeld door ze te kleuren met nagellak. Thema: Normale huid. Opbouw van de huid. Verzorging van de huid. Huid van baby's.' Functies van de huid. Copyright 2017 Patiƫnt1 BV. Alle rechten voorbehouden.
Huid Wikipedia.
Huid Latijn: cutis of vel vormt de buitenste bekleding van het lichaam van mensen en dieren. Bij de mens wordt de huid beschouwd als het grootste orgaan, omdat de gehele huid meer weegt dan elk van de andere interne organen.
Over de huid Wat de huid voor ons doet Natuurlijk mooi Weleda.
Ook is het dankzij de zenuwen in de huid dat we kunnen voelen, aanraken en waarnemen. Tenslotte geeft de huid ook letterlijk weer hoe we in ons vel zitten. Wie zich energiek en gelukkig voelt, heeft een vitale en egale huid.
DE HUID hoe zit de huid in elkaar? huidinfo.nl uitleg van de dermatoloog.
De huid zorgt ervoor dat wij niet snel oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. De huid bezit tastgevoel zodat wij dingen kunnen voelen en daardoor bijvoorbeeld complexe handelingen met onze handen kunnen verrichten. De huid maakt ons herkenbaar voor de mensen om ons heenZonder huid zouden wij niet kunnen bestaan.
Opbouw van de huid Alles over de huidlagen Biodermal.
De hoornlaag is op sommige delen van de huid extra dik, zoals op de voetzolen en de handpalmen. De aangroei en afschilfering van dode huidcellen houden elkaar daarbij in evenwicht, zodat de huid niet steeds dikker wordt. Vernieuwing van de huid.

Contacteer ons