bruin
bruin Nederlands woordenboek Woorden.org.
bruin als chocolade; bruin als koffie; poepbruin.; 9 definities op Encyclo. kleur van koffie vb: in de herfst worden de bladeren bruin een bruin café café met donkere muren en meubels ze bruin kunnen bakken erg overdrijven, het te gek make.
Bruin water uit de kraan.
Bekijk het overzicht van storingen en werkzaamheden. Wat kunt u doen bij bruin water? Wij adviseren u bij bruin water uw kranen in huis even dicht te houden. Na een half uur komt er bijna geen bruin gekleurd water meer uit de leidingen.
Bruin Wikipedia.
Aan alle voorwaarden kan worden voldaan door golflengtes langer dan geel dus donkergeel, oranje, rood of door lichtmengingen met meer rood dan groen licht: het menselijk oog kan het verschil niet zien die als bruin worden ervaren als ze een lage intensiteit hebben.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
bruin WikiWoordenboek.
kleur tertiaire kleur die wordt verkregen door rood, geel en blauw te combineren. Bruin is de kleur van aarde en dus de kleur die ons dichter naar de aarde toebrengt. Dat bruin ziet er best mooi uit. een paard, vooral een paard met een vacht in de kleur 1.
De Vlinderstichting Vlinder: bruin dikkopje / Erynnis tages.
Sinds 1960 komt het bruin dikkopje alleen nog voor in Limburg en op dit moment zijn er nog slechts enkele kalkgraslandjes in Zuid-Limburg waar deze soort wordt waargenomen. Het bruin dikkopje is een honkvaste vlinder, maar is wel in staat kleine afstanden te overbruggen.

Contacteer ons